Jag scrollar igenom mitt flöde på instagram, en kompis står på isen med sin båt bredvid sig, en annan bär sin båt längst ut på bryggan för att kunna lägga i och en tredje seglar på öppet vatten. Förra året seglade vi den 23 mars, i år ligger isen fortfarande tjock utanför vår hemmahamn och min båt är inte ens polerad än. Våren kom tydligen sent i år, det är inte roligt när det enda jag vill just nu är att segla. Skolan är tuff just nu med en massa prov, inlämningar och allt vad det är, men det kanske ska vara så de sista månaderna innan vi tar studenten.

Det har hänt mycket sen jag skrev här sist. Tröjorna ni ser här på bilden har kommit, planeringen inför sommaren har börjat och jag har börjat på ett nytt jobb. Jag kan redan konstatera att sommaren 2018 kommer se lite annorlunda ut jämfört med de tidigare somrar. Jag har bara en hel vecka ledigt i sommar, resten av veckorna kommer att spenderas på en turistbyrå i Örebro. Det går nog ganska fort att lista ut vad jag ska göra den lediga veckan, utan att vara någon detektiv. För en sommar utan båtsemester, det är väl nästan inte ens en sommar? 

Men hur det än blir i sommar, vilka tävlingar vi än kör, vilka hamnar vi än kommer till och vad vi än gör i sommar så kommer ni kunna se oss i våra nya kläder. Tack båtliv för att ni gör vårt seglingsliv så mycket roligare. 

 

 

Vi hörs och ses i sommar, ha en bra dag!